Pages

Thursday, March 13, 2008

Leapsa si rafturile
Iar am luat o leapsa :-) De data asta de la ameer, careia ii fu lene sa mai scrie in engleza, asa cum ma obisnuise; deci m-a bulversat! : D S-o luam punctual:
1. Cit timp acorzi internetului? Mult, mult, mult. Cam vreo 8-10 ore pe zi...dar merita!
2. Cel mai interesant blog pe care-l citesti? Ehhh, sint multe. Cele de la blogroll-ul meu sint toate interesante. Daca as numi doar unul as gresi, asa ca am sa numesc unul care nu e in blogroll, dar pe care-l consult in fiecare zi. Se numeste freshome si aici mi-am clatit ochii cu rafturi de carti si tot de aici m-am hotarit ca dac-am sa cumpar vreodata o casa cu etaj, exact asa o s-arate.
3. Trimite leapsa la 5 bloggeri: ii numesc asa: dragos (cu chestiile lui livresti), cinabru, dedes si pantacruel (ca sa nu-si dea leapsa unul altuia :D) si lui turnavitu care, pur si simplu, ma-nspaiminta cu viteza cu care citeste si posteaza :-))

8 comments:

pantacruel said...

multumesc tanti anda pt leapsa :)
10 ore pe zi de net doar? netofagă? pai şi cu restul timpului care mai ramane ce te faci? cu ce îl umpli? sa nu spui că îl risipeşti aiurea mergând la servicuiu... :)

să raspund şi eu, carevasăzică.
aici la dumneata, dacă se poate...

1. între 2 ore şi 4, depinde de chefuri şi timpi :)

2. cel mai interesant? cu o ]ntrebare ca asta sigur îţi faci duşmani! iar cum eu am deja destui, ce ar mai conta vreo 20 în plus?

aşa că răspund sincer. fără nici o supărare...
deci. cel mai interesant blog pe care-l citesc este... chiar cel mai interesant blog pe care îl citesc. vi-l recomand şi dumneavoastră. merită vizitat măcar de 3 ori pe zi. imediat după cafeluţă, după pauza de masă de la birou şi seara înainte de culcare împreună cu un extraveral.
este de-a dreptul genial. mie îmi place la nebunie.

anda grarup said...

@panta, subtil-subtil, te-ai scos de tasku' 3 :-D
Auzi, da' tu-ti imaginezi ca dupa 8-10 ore de net mai si muncesc??? Pai munca e in timpul alora 8 ore...plus doua de-acasa!! Tu cu 4 ore maxim, esti independent de net!! Te invidiez...io daca nu-l am, il caut!!

Anonymous said...

ce faine linkuri pt clatit ochii!

dragoş c said...

1. Din fericire, eu am net numai la serviciu, asa ca citesc in pauze sau dupa program...
2. Cel mai intersant blog? Cred ca blogul lui Vitalie Spranceana, pentru ca imi spune despre o lume mai rea ca a noastra, in care incearca sa supravietuiasca prin cultura. Dar toate pe care le am in blogroll mi se par interesante. Si nu numai.

Anonymous said...

1.Daca adun fragmentele de intrare pe net nu depasesc o ora pe zi.
2.Citesc si imi plac blogurile pe care le am in blogroll.Si acest blog care m-a surprins uneori foarte placut.
3.Cu privire la afirmatia ca postez foarte repede vreau sa amintesc ca eu am mai avut un blog - Mofturi de ochelarist - si am reluat si actualizat unele impresii despre carti, note care le pastrasem in doc.

Unknown said...

faptul ca abia azi am ajuns sa vad acest post spune totul despre timpul pe care mi-l petrec pe net. ca sa fiu sincer pana la capat la acest lucru a contribuit si o "pana" a celor care imi livreaza internetul acasa.
cele mai interesante bloguri pe care le citesc sunt cele pe care le am in blogroll. plus inca unul.

anda grarup said...

va multumesc pentru raspunsuri...si va invidiez pentru puterea de a sta departe de net.

Anonymous said...

Voi raspunde astazi, cu o nepermisa intarziere pentru care te rog sa ma ierti. Treaba multa, din pacate.